Ny hjemmekamp i vente! – Bækkelaget

Ny hjemmekamp i vente!

Lørdag kl. 1600 inviterer vi igjen til kamp i årets Postenliga!

Denne gangen er det Viking HK som står på motsatt banehalvdel, og selv om dette laget for øyeblikket ligger dårlig plassert helt nederst på tabellen, vet vi alle hvilke kapasiteter som gjester oss. Navn som Kjetil Strand og Vegard Samdahl er kjent for mange etter sin tid på det norske landslaget.

Våre spillere har hatt en god treningsuke, og forrige seriekamp er forlengst gått i glemmeboken. Fredrik og Ørjan er usikre til kampen, men vi håper i det lengste at de spiller. Hvis ikke står flere av våre unge lovende juniorspillere klare til å prøve seg.

Vi får også et internasjonalt snitt over kampen da denne skal ledes av dommerne Kári Hansen og Karstin Joensen fra Færøyene.

Møt opp i hallen og støtt våre gutter mot seier!