Surt tap for BSK/NIF – Bækkelaget

Surt tap for BSK/NIF

Etter årsbeste i de første 15 minuttene, hvor vi leder 10-4, slipper vi Haslum inn i kampen og må vi gå til pause med 12-13.

Madert hadde stengt målet og forsvaret var slik vi ”bare har sett på TV”, men Haslum slapp ikke taket.

I 2. Omgang sto det det både 13-18 og 16-21 før BSK/NIF igjen viste storspill. Publikum og spillere følte nok at det ikke var hjemmedommere i Nordstrandhallen, og vi kom aldri nærmere en ett mål under. Anført av en meget bra Christian O`Sullivan viste våre gutter at det er mulig å kjempe om en topplassering.

Halvveis i sluttspillet er vi på 2. plass så det er med andre ord mer spenning i vente! Først ut er ny hjemmekamp mot Bodø HK allerede til onsdag. Denne gangen kl. 1800, og vi håper vi får oppleve like bra trøkk fra tribunene da som det var i kveld!!

Bestemannspremiene var igjen levert av Comfort Bryn.