Hva skjedde, Frode? – Bækkelaget

Hva skjedde, Frode?

I kveldens kamp i sluttspillet for menn var BSK/NIF storfavoritter for første gang på lenge.

Det kan ofte være vanskeligere enn alternativet..

Det gikk 20 minutter av 1.omgang før BSK/NIF ledet mot Bodø. Vi hadde fem stangskudd, Emil reddet to straffer og holdt oss inne i kampen.
På tross av dette lå vi under 12-13 ved pause.
I 2.omgang gikk Bodø opp til 14-18, vi henter oss inn til 22-22, men så går det 7 minutter før vi scorer neste gang, Bodø går til 22-26, og på tross av et meget offensivt forsvar de siste 5 minuttene, taper vi 24-29.

Christian ble velfortjent kåret til vår beste spiller, og fikk premie levert av mediehuset DittOslo.