Nesten er ikke nok.. – Bækkelaget

Nesten er ikke nok..

Gårsdagens siste kvartfinalekamp i Nadderudhallen inneholdt det meste og vi fikk alle kjent på det meste av følelsesspekteret.

Vi startet (igjen) best, og gikk tidlig opi en tomålsledelse. Haslum tok oss raskt igjen, og etter 10 jevnspilte minutter falt vårt forsvarsspill fra hverandre og Haslum gikk fra 11-9 til 16-10 i løpet av 7 minutter, halvveis i omgangen.

Heldigvis fikk vi noe orden på ting de siste 5 minuttene av omgangen, og lagene gikk til pause på stillingen 19-16 til hjemmelaget.

En alvorsprat i garderoben hjalp gutta, som virket heltente da de entret banen igjen etter pausen. 19-16 ble til 19-19 i løpet av de første 1.30 av omgang to.

Dessverre for oss vekte dette Haslum igjen som brukte de påfølgende minuttene på å opparbeide seg en ny firemåls-ledelse. Omgangen var jevnspilt og til tider velspilt og med 5 minutter igjen hadde vi føringen på 30-28. Da øynet de fleste tilreisende en liten mulighet, men dessverre ble Haslum med Mamelund i spissen for sterke de siste minuttene, og kampen endte 32-31 til de rødkledde.

Surt med tap når Bodø igjen presterer godt på bortebane, men vi ser at en lang sesong har tært på kreftene til våre tynne stall.

Nå blir det ferie og fotballsesong, og vi ønsker å takke alle som har støttet oss sesongen igjennom!

Vi ønsker samtidig alle semifinalistene i årets sluttspill lykke til!