BSK/NIF er historie.. – Bækkelaget

BSK/NIF er historie..

Årets sesong har inneholdt det aller meste for oss som har fulgt BSK/NIF tett. Det har virkelig vært en berg- og dalbane i følelser, både med tanke på sportslige, økonomiske og organisatoriske forhold.

All ære til laget som klarte å holde fokus under kampene, selv om usikkerheten rundt lagets eksistens var stor.

Nå er det uansett bestemt at BSK og NIF skiller lag, og etter førstnevntes Generalforsamling 29. April ble «Bækkelaget Håndball Elite» stiftet. Nytt styre er opprettet, og vi opplever igjen stor positivitet rundt fremtiden for unge gutter og jenter på Bekkelaget. Målet nå er å få på plass en sunn økonomi, og alt ligger til rette for mange gode år med håndball i gult!

Vi ønsker å takke Nordstrand IF for samarbeidet de siste sesongene, og ønsker den nye klubben velkommen!