Nye trenere på plass – Bækkelaget

Nye trenere på plass

Presseinformasjon: Bækkelaget Håndball Elite – Nytt Trenerteam

 

Jan «Proppen» Karlsson er ansatt som hovedtrener for de neste 3 årene. Proppen har en lang og suksessrik karriere som håndballtrener, fra toppserie og landslag i Sverige og Norge.  I tillegg til trenerjobben i BSK fortsett han som trener for Sveriges Juniorlandslag (U21)

Han flytter til Norge og starter i BSK 01.08.2013.

Trenerteamet vil i tillegg til Proppen bestå av Tom Fokstuen som Assistent. Tom har trent yngre miljøer Bækkelaget, blant annet gutter 97 årgangen. Han vil fortsatt jobbe tett med neste generasjon talenter i Bækkelaget. Håndballmiljøet på Bekkelagshøgda, både i Nordstrand og Bækkelaget  har alltid vært kjent for å få frem mye talenter,  og med det nye trenerteamet styrker vi dette grunnlaget ytterligere.

I tillegg har stammen av spillere bekreftet at de er med videre i denne spennende satsningen, ledet an av Bækkelaget og Nordstrands stortalenter Christian Sullivan og Emil M. Sundal.   Spillertroppen har i prosessen med ansettelse av trener,  vært involvert og informert  hele veien.

For spørsmål:

Morten Strand tlf. 41535316

David Sullivan tlf.90863777  eller

Jan «Proppen» Karlsson tlf. +46706949449         mail: jan.proppen@gmail.com