Knallåpning for Bækkelaget Håndball Elite!! – Bækkelaget

Knallåpning for Bækkelaget Håndball Elite!!

I kveld var tiden omsider inne for BSK Håndball Elites første kamp i Postenligaen. Og for en start det ble!!

Anført av en strålende opplagt Stian Brevik på kanten fikk gutta satt standarden tidlig på det som skulle bli en festkveld for de gule!

Totalt ble det 8 mål på ballkunstneren, men det var godt å se at flere tok ansvar på laget. Nysigneringen, Nicolay Hauge, viste igjennom hele oppgjøret at han har et strålende blikk for spillet, og det resulterte ofte i gode målsjanser for Fredrik Lundgren og den spennende Holmliagutten Rune Røed Gauslå.

BSK leverer en fantastisk innsats igjennom hele kampen, og er strålende i forsvar i sammen med den rutinerte målvakten Emil Jungman.

Etter solide 18-12 til pause snek DHK seg opp til 22-20 i starten a den andre omgangen, men så var det takk og farvel! Kvelden var BSKs og kampen endte til slutt 35-26! Flott levert av Proppens gjeng!

Ekstra gøy var det selvfølgelig med de unge lokale debutantene, og da spesielt 16-årige Magnus Abelvik Rød som noterte seg for 4 nettkjenninger.

Ca. 600 tilskuere hadde funnet veien til Oppsal Arena i kveld, med gratis inngang sponset av Møller Bil og vi håper de tar turen neste gang også!

Vi gratulerer alle involverte med en strålende sesongstart!