JAAAA!!! – Bækkelaget

JAAAA!!!

Semifinalen er unnagjort med absolutt best mulig resultat!

NÅ, alle hånballvenner må kjenne vår besøkelsestid! Gutta våre har prestert å spille seg til finale i NM 2013. Eliteseriens yngste klubb gjorde en kjempeinnsats i Oppsal Arena!

–Emil Jungman hadde bestemt seg for at  ”det skal ikke stå på meg” og vartet opp med redninger som frustrerte Drammenspillere. Så mye at vi ledet 14 – 12 til pause, etter å ha ledet med fem etter 15 spilte minutter.

Så starter dramaet, lagene følger hverandre tett, i en tøff kamp hvor dommerparet legger lista høyt. Drammen henter forspranget, og det er ett til to mål som skiller utover i kampen.

Det står likt etter fulltid, 26 – 26. Ekstraomganger – og det har vi vist vi kan tidligere.

Når vi først får en ledelse midtveis i første ekstraomgang, gir ikke Bækkelagsgutta fra seg ledelsen. Drammen får et rødt kort, Bækkelaget står i forsvar, kontrer og Finaleplassen sikres minuttet før det hele er over og det er en kjempestemning i hallen – mange glade håndballsjeler fra Høgda!

31 – 28 i protokollen, BB Emil Jungman, og det varmer et gammelt BSK hjerte å bekrefte at vi er i en NM finale for herrer 2013.

Vi sees og høres i OSLO Spektrum 30. desember!