Tap for Elverum – Bækkelaget

Tap for Elverum

Storspill av Riddervold til tross.. Det ble en tøff kveld for gutta i Oppsal Arena.

Riddervold noterte seg for 16 redninger av kvalifiserte sjanser for Elverum, men det holdt ikke i dag. Vi brenner allikevel flere sjanser enn Elverum, og med fire Elverumspillere som noterer seg for fem mål, eller flere, taper vi kampen.

Selvom vi startet kampen svakt, kjempet gutta seg inn i kampen og førte store deler av første omgang. Det stod riktignok 15-16 etter 30 spilte minutter. Etter pause gikk gjestene opp til en firemålsledelse etter fem minutter, og det hentet vi aldri inn.

Det er mulig cupkampen mot Drammen satt i spillerne. I dag var vi et nummer for små for et Elverum som hadde gjort hjemmeleksen sin godt – at vår storscorer, Emil Sundal scorer to, var sammen med en storspillende Morten Nergaard i Elverumsmålet, en del av forskjellen i dag.

Vi taper 26 – 34.

Gledelig var det allikevel å se Simen Strømberg i samspill med tidligere lagkamerater. Velkommen hjem, Simen! Dette blir veldig bra!

Elverums Aanestad, var uheldig og brakk nesen under kampen. Vi håper det går bra med han og at han snart er tilbake i spill for Elverum.

Les hva Nordstrands Blad skriver om oppgjøret.