Hjemmekamp igjen til søndag – Bækkelaget

Hjemmekamp igjen til søndag

Det nærmer seg ny kamp i årets Postenliga for menn, og Proppens mannskap bruker tiden godt frem mot kamp. Jungman, som fikk en finger i øyet under oppvarmingen sist søndag, har fjernet skylappen og er på bedringens vei. Vi håper definitivt han er klar igjen til søndag!

Formen til Anders Braskerud meldes å være på vei oppover igjen, og vi krysser fingrene for at han er klar til kamp.

Vi forbereder oss mot ny motstander i nyopprykkerne fra Stord Elite, som for øyeblikket ligger på fjerdeplassen. 3 poeng foran oss, men vi satser på at det kun er ett enkelt når klokken slår 20:00 til søndag.

Husk å plukke med deg et «1881 autografkort» i billettluka på søndag. Stian er klar til å skrive!

Uansett kan vi garantere en tøff, morsom og spennende kamp, som altså kastes i gang kl. 1800 førstkommende søndag!

Husk at du før den tid, kan få med deg G18 i Landsserien.