Seier er så definitivt seier! – Bækkelaget

Seier er så definitivt seier!

Falk Horten – Bækkelaget Håndball Elite 22-25

En veldig viktig bortekamp ble utspilt i Holtanhallen i kveld. Falk Horten har tidligere vist seg som et sterkt hjemmelag, og det var tydelig at våre gutter hadde bestemt seg for å kline til fra start!

Anført av en strålende opplagt Christian O’Sullivan, som totalt endte på 11 nettkjenninger, gikk laget rett opp i en 4-måls ledelse og etter 10 spilte minutter stod det 3-9 på tavla. Det var en periode hvor gutta traff på alt og skjøt den ellers så dyktige Johansen i Falk-buret ut av stilling.

Hjemmelaget kom tettere innpå etterhvert som omgangen ble eldre, men gutta holdt unna og gikk til pause med en ledelse på 17-14!

Ikke godt å gjette seg til hva pausen ble brukt til i de respektive garderobene, de de lagene som entret banen igjen etter hvilen hadde helt andre fokus enn i den første. Den første scoringen i omgangen stod Anders Tverdal for etter 7,42, og Falk måtte vente ytterlige 2 minutter før de lurte en godtspillende Jungman igjen.

Det ble en stillingskrig i de siste 20 minuttene, som forøvrig endte 7-7 og total målscore på 22-25!

Vi er stolte over at gutta leverer så bra, kort tid etter søndagens triumf.

Vi må også benytte anledningen til å gratulere damene med seier i kveld!

Nå har de aller fleste kampfri i 7 dager, mens de yngste gutta allerede spiller til fredag!