Nok en deilig seier – Bækkelaget

Nok en deilig seier

Duellen mellom de to lagledere ble aldri spennende, Bækkelaget var i kveld et mye bedre lag.

Follo hang med frem til 20 minutter, mest på grunn av ujevne avslutninger fra Bækkelaget. De siste 10 minuttene av første omgang vinner vi 8-2! Det gjorde sitt til at stemningen i garderoben var meget god i pausen!

13 – 18 til pause.

Så viser Jungmann at påstanden om at vi har en av Postenligaens beste målvakter, er helt riktig!

Etter 10 minutter leder vi 15-23, etter 20 :19-27, og vi etter 26 : 20-31! Da var kampen for lengst avgjort og Follos leder gjorde ikke saken bedre ved å snakke på seg to minutter.

Simen viser hvor bra det var, både for han og Bækkelaget at han skiftet klubb, en Lundgren som står fram med enorm innsats og vilje, særlig i forsvar, Sunndal d.e viser muskler, og med to frimerker i perioder, på hhv. Simen og Christian, viser Proppen at troppen har nok av spillere som kan ta ansvar.

Det var mye følelser og tanker før denne kampen. Etter at vi vinner 31-23 viser fasiten at det var ingen grunn til uro, det var klasseforskjell mellom lagene. Proppen og hans elever mottok velfortjent stående applaus fra et Bækkelagspublikum, som var i flertall!

Eventyret om Postenligaens yngste lag fortsetter!

TUSEN TAKK til alle supportere som tok turen for å støtte oss i kveld!