Vi holder «trøkket» oppe! – Bækkelaget

Vi holder «trøkket» oppe!

I kveld var det duket for siste kamp i første halvdel av sesongen i Postenligaen for menn, og etter 18 dager uten kamp var det et deilig gjensyn med våre gutter!

Arendal holdt følge de første 20 minuttene, da legger gjestene ut to merker, og våre gutter øker da fra 11-9 til 17-13 ved pause.

Jungman gjorde jobben sin, som vanlig utsøkt, Arendal scorer 8 i 2. omgang mye takket være et steintøft forsvar og selvfølgelig banens beste, vår nr 1!

Bestemannspremien var i dag levert av Euronics på Lambertseter!

Forsvaret sitter godt, gutta står opp for hverandre, og fremover har vi 13 mål av våre kantspillere, Emil Sundal scorer som vanlig på bestilling. I kveld satte han  7 baller i nettet bak ØIF Arendals målvakter.

8 av 12 spillere på scoringslista, dessverre 8 utvisningsminutter, men det bjuder vi på i denne kampen!

Vi er på femteplass i serien, ett poeng fra medalje, men aller hyggeligst er det å konstatere at vi er 8 poeng fra nedrykksplassen alle «ekspertene» spådde før sesongstart.

Med damenes seier over Viking i går, G18 dominerer i Landsserien, det samme gjør våre gutter i Bringserien, og J16 avsluttet med å slå Lørenskog i sin Bringavdeling tidligere i dag.

Våre lag har gjort dette til en festhelg!