Det endte godt! – Bækkelaget

Det endte godt!

Årets siste seriekamp viste spill fra topp til bunn. Heldigvis endte Emil Sundal det på topp!

Vi  starter kveldens kamp i Ekeberghallen best og går opp i en 2-0 ledelse, før bortelaget svarer og kommer seg foran med 3-5.  Etter 11 minutter står det 6-6. Etter en liten periode hvor lagene følger hverandre tett, får vi en topp og RunarSandefjord en bunn vi går fra 8-9 til 14-9!  Siste 10 minuttene av første omgang taper vi 4-5, og det står 18-14 til pause.

DAGENS KAMPSPONSOR VAR:

2. omgang : Runar klart best i gang, 18-18 etter 7 spilte minutter. Mye slurv av hjemmelaget gjør kampen spennende, vi brenner mye mot dyktige Robin Hallberg i Runarmålet! Lagene følger hverandre tett hele omgangen, Jungman redder praktfullt etter 24´- Beivik mottar en kontringsball, så er vi to foran, 26-24, da tror de fleste, av de ikke mange  fremmøtte i Ekeberghallen, at to poeng er sikret.

Det blir urolige siste minutter for hjemmefansen, 27 -27, så får Runar en to minutter, Emil Midtbø Sundal setter en befriende scoring for laget, og sikkert også for seg selv.

Generalprøven før NM-finalen var ikke den beste – og Proppen har fått noe å tenke på. Banens beste, Simen Strømberg, (8) spiller ikke finalen…

Uansett holder vi på den deilige 3. plassen helt frem til februar 2014. For et begivenhetsrikt år 2013 har vært!

La oss gjøre mandagen i Oslo Spektrum til en verdig avslutning!