Gratulerer med sølvet, gutter! – Bækkelaget

Gratulerer med sølvet, gutter!

Oppladningen til kampen var meget god og innledningen på kampen likeså.

Vi fører de første minuttene av kampen og har god kontroll på FyllingenBergens skyttere. Det er altså helt til Harald Reinkind begynner å vise seg fra sin beste side. Bergensernes høyre bakspiller noterte seg for hele 9 scoringer i den første omgangen, og når våre skyttere sliter med å sette ballen forbi Fyllingens unge svenske målvakt, så det stygt ut til pause med 9-17 til pause.

FyllingenBergen lyktes med alt som vi ønsket å lykkes med under de første 30 minuttene av finalen.

Vi kommer bedre i gang i den andre omgangen, og klarer å gjennomføre noe av det vi snakket om i forkant av kampen. Vi klarer å knappe innpå noen baller i starten, men etter 10 minutter var vi tilbake igjen til samme avstand som ved sidebytte.

Bergenserne lykkes med det meste i angrep og vårt forsvar med målvakt er dessverre ikke på høyden i dag da det gjaldt.

Kampen endte med tap 23-33.

All ære til årets NM-vinnere! Og til våre Sølvgutter!

Vi tar med oss de gode opplevelsene ut i 2014 og satser på å komme tilbake til Spektrum igjen ved en senere anledning.