Dagen derpå? – Bækkelaget

Dagen derpå?

Gårsdagen er unnagjort, men på ingen måte glemt. Selv om kamputfallet ikke ble slik vi hadde ønsket eller håpet, ble det en dag vi skal huske lenge!

BSK-mannen Trond Hellerud skrev stemningsrapporten fra middagen:

Norgesmesterne fra FyllingenBergen var rett og slett var et nummer for store for oss under kampen. På tross av en sølvmedalje i NM hengende rundt halsen, var det en gjeng spillere, noe deppa, som møtte supportere og støtteapparat på Mona Lisa mandag kveld. Spillerne ble møtt av velfortjent klapping og gikk en runde med kommentarer og eder. Det var en så god lukt i lokalene at sultne spillere raskt konsentrerte seg om maten, som fikk de beste skussmål, og praten gikk livlig rundt bordene ganske snart.

Redaksjonen hadde i hele dag heng med Aus nestleder, Gunnar Kvarme, som summerte med at dette laget fikk med seg verdifull erfaring, og at vi fremdeles henger med i medaljekampen i serien, noe som de færreste hadde spådd før sesongstart.

Det var fine utmerkelser til Knut Kulsrud, for alt han gjør, til alle tider. Og spillerne gjorde stas på flere i støtteapparat, Preben, Bengt og Henriette , samt vår elleville suksess: BSK anda

Etter dette forsvant spillere, og andre festglade videre ut i  Oslos natteliv. Hva som skjedde der, vet vi heldigvis lite om.

Dere har gjort en kjempeinnsats så langt gutter, vi gleder oss til å følge dere videre!!