Godt nytt år! – Bækkelaget

Godt nytt år!

Om noen timer skriver vi 2014 og nye kapitler skal forfattes.

Jeg ønsker å benytte anledningen til å minnes året som har gått. 2013 har vært et av de mest innholdsrike for vårt lags del. Det er ikke vanskelig å skrive rosende ord om de guttene som er og har vært en del av BSK og BSK/NIF i 2013. For i år ble klubbene altså splittet igjen. Da man i sin tid valgte å slå sammen kreftene i de to sterke klubbene til én enhet, var det nå i år like riktig å gå fra hverandre igjen. Det var få personer rundt som følte eierskap til prosjektet «BSK/NIF», og nye koster var klare.

Nå, ved utgangen av jubelåret, er positiviteten og støtten større enn noen gang og vi håper og tror det vil vedvare i 2014 også!

Selv om trenerteamet har bestått av Scheie/Gulbrandsen eller Karlsson/Fokstuen har spillerne lagt ned en enorm innsats i 2013 som få kan forestille seg. Det er en egeninteresse og kameratskap blant disse spillerne man sjelden finner igjen andre steder. En genuin interesse for egenutvikling og et sterkt samhold.

Det er det som gjør denne gjengen så unik!

Laget har spilt 22 kamper i Postenligaen i 2013. Det har resultert i 16 seire, 1 uavgjort og 5 tap. (Til opplysning så tok Elverum gull i våres med samme antall poeng)

Den sterke starten på året gjorde at laget tok en fantastisk bronsemedalje i serien! (Advarsel: Denne videoen har høy gåsehudfaktor.)

Laget har vunnet 5 av 6 kamper i NM for senior, og selv om tapet i går sitter friskest i minnet er semifinalen mot Drammen HK et av mine personlige høydepunkt.

Jeg har også lyst til å nevne Christian O’Sullivan som et høydepunkt. Verdens mest ydmyke, hardtarbeide og ballinteresserte LAGspiller! At han nå er tatt ut til å representere norge under EM i januar, er fantastisk og velfortjent. Det er deilig å se at man ved meget hardt arbeid kan nå langt selv i en «liten» og forhåndsdømt klubb som Bækkelaget!

Rekrutteringen har det aldri vært noe å si på, og jeg registrerer at klubben i skrivende stund er ubeseiret i både Landsserien og Bringsserien. I junior-NM ble det ikke tre på rad i år, men det å tape for et bedre lag er aldri noe å grave seg ned for.

Personlig ser jeg ingen grunn til at ikke fremgangen skal fortsette også i det kommende år, og tror inderlig at både de sportslige og sosiale høydepunktene står i kø også i 2014!

Og husk; «Hard work beats talent, when talent fails to work hard!»

Med dette ønsker jeg å takke for alt i 2013, og ønske alt godt i det nye året!!

 

Nyttårshilsen fra Magnus på «galleriet».