Vinnerskaller! – Bækkelaget

Vinnerskaller!

Søndagens Postenligakamp mot FyllingenBergen inneholdt alle følelser i hele spekteret!

Kampen i Oppsal arena startet jevnt, men etter ca. 10 minutter begynner bortelaget å få et overtak. Mye fordi vi er én spiller mindre i 6 av de 10 neste minuttene, men også fordi FyllingenBergens skyttere treffer på det meste. Etter 22 spilte minutter er bergenserne hele 7 mål foran i målprotokollen! Proppen har allerede brukt begge sine time-outer, så nå må han sette sin lit til sine dyktige spillere. Kveldens helt, Per Egil Riddervold, har gjort sin entré og viser litt av hva vi har i vente for den neste omgangen. Gutta starter innhentingen, og vinner de siste 6 minuttene av omgangen 4-1.

Til pause stod det 12 – 16.

Den andre omgangen startet som den første sluttet. Med Riddervold i mål, kommer vi inn i kampen, vi henter inn FyllingenBergen til 18 – 18 etter ni minutter av andre omgang. Etter 15 minutter står det 20-20. Vinnerskallene er på banen! Fyllingen kjemper desperate, men våre beste menn har fått et par ”Pauli-ord” i pausen og nekter bergenserne å ta med seg poeng fra Oppsal Arena i dag. Lagene byttet på å score den siste halvdelen av den andre omgangen og det var ekstra deilig da sluttsignalet gikk og vi var foran, 28-27!

En fantastisk spennende håndballkamp, hvor håndballvenner ikke kjenner sin besøkelsestid, det er altfor få som kommer og støtter gutta…

Med Elverum tap mot Stord også er vi fremdeles på bronseplass, tre poeng bak Elverum! Laget fra de dype skoger er faktisk det laget som sist slo Bækkelaget i seriespillet. Da må vi helt tilbake til 10. november! Etter dette har våre gutter vunnet hele 8 ganger på rad! Håndballvenner som ikke møter opp til dette; dere går glipp av stor idrett!