Siste finpuss før tur til Bodø – Bækkelaget

Siste finpuss før tur til Bodø

I morgen, onsdag, kl. 1800 er avkast i Postenligaens nordligste hall og Bækkelaget forbereder seg igjen til nok en brak av en kamp!

Alltid morsomt å spille i en fullsatt Bodø Spektrum og så langt denne sesongen ligger snittet like under 1800 stk på hver hjemmekamp! Det er ikke annet enn imponerende og en for oss en fjern drøm. Men ÉN dag er vi der!!

En annen ting vi kan se frem i mot i morgen er gjensynet med Jakob H. Ringdal. Den alltid blide og sveisne Nordstrandsgutten, som etter flere gode sesonger i BSK/NIF flyttet på seg etter fjorårets.

Høstens hjemmekamp i Ekeberghallen endte med tap 31-33, men gutta er klare på at det skal revansjeres! Tilsvarende oppgjør sist sesong endte med to deilige bortepoeng og det håper vi alle at gjentas i morgen.

Våre menn ligger for øyeblikket på en meget flott bronseplass med 21 poeng, men morgendagens motstander ligger 4 poeng bak på sjetteplassen.

Fokstuen melder om en tropp i godt humør og i god form, men treningen senere i kveld vil gi en indikasjon på hvor forberedt laget er.

Vi ønsker i hvert fall laget en riktig god tur og lykke til!

Husk at kampen etterhvert kan sees på Tv2 Sumo.

For live-oppdateringer av oppgjøret i kveld, må vi stole på Kamper online eller Avisa Nordland.