Ikke vår dag.. – Bækkelaget

Ikke vår dag..

Søndagens kamp mot nedrykkstruede Nøtterøy ble på ingen måte slik vi hadde forestilt oss.

Lagenes plassering på tabellen fortalte at de gulkledte var favoritter før oppgjøret, mens historikken mellom de to forteller at det som regel er jevnspilte kamper mellom de to. At det da etterhvert ble en klar borteseier var meget overraskende og skuffende for oss med hjertet på Høgda. 

Laget fra Vestfold viste fra start at de var mest på hugget og at de ville mest. De imponerte til tider stort og det er hevet over enhver tvil at hvis de klarer å gjenskape det trøkket i sesongens gjenværende kamper, spiller de også sluttspill i april.

For våre menn gjelder det å glemme dette så fort som mulig, og se frem i mot søndagens viktige kamp i Terningen Arena på Elverum! Det blir morsomt!

Dette skriver DittOslo.