Toppscorer’n med ny avtale! – Bækkelaget

Toppscorer’n med ny avtale!

Vår sportslige ledelse har virkelig gjort en god jobb den siste uken, og  som DittOslo meldte tidligere i kveld er Emil også med videre!

Den høyre bakspilleren, som er den eneste av NIF G90s «Fantastiske 4» som alltid har spilt på Høgda, har altså valgt å sette sin signatur på en ny 2-års avtale og det betyr at vi får gleden av å flere nettsus i tiden som kommer.

Han hadde på mange måter et gjennombrudd sist sesong med 177 mål på 30 kamper og selv om det har vært uvant for Emil å ikle seg den helgule trøyen inneværende sesong, vitner hans 102 spillemål så langt om at han har kommet fint inn i det.

Emil passer veldig godt inn i vår sammensveisede gruppe og har en mening om det aller, aller meste som han mer enn gjerne deler.

Vi er veldig glade for at Emil er med oss videre!

Heia Bækkelaget!

Les om alle signeringene her