Joakim på landslaget! – Bækkelaget
Joakim og G15 spiller finale i morgen.

Joakim på landslaget!

Navnet er Joakim Zacharias Gjengstø. Merk dere det!

Han var knappe tre uker gammel da Norge slo Brasil i Marseille, Sankthans-aften 1998. Han tilhører den aller nyeste vinen i BSK. Den uten alkohol, altså..

I går ble han, som eneste Oslogutt, tatt ut på vårt aller yngste landslag, LM98, som i begynnelsen av april skal til Polen og delta i en 4-nasjonersturnering sammen med Island, Ungarn og hjemmenasjonen.

Oppmann rundt BSK G15, Mona Grenaker, forteller at Joakim har vært en sentral spiller på laget helt siden ballskolen og er lagets kaptein. De har hatt mange gode resultater de siste sesongene og nært forestående er finalen i Regions-cupen, spilles i Apalløkkahallen kl. 1530 22. mars og tur til Peter Wessel Cup helgen etter.

Se hele landslagsuttaket her

Lykke til!!