Stian til Tyskland! – Bækkelaget

Stian til Tyskland!

Vi kommer i kveld med nyheten om at Bækkelagets unge lovende venstrekant nylig har signert for den tyske Bundesligaklubben TV Emsdetten.

Kantvirtuosen, som spilte barnehåndball i Nordstrand IF, står bokført med 53 nettkjenninger i årets Postenliga, og har alltid vært en publikumsyndling. Han har vært sterkt delaktig i klubbens to bronsemedaljer i serien og denne vinterens sølv i NM. Som en del av Bækkelagets meget talentfulle 91/92-gjeng, har han allerede rukket å vinne mye. Blant annet to ganger Sparsserien og to ganger NM 20! Der huskes han kanskje aller best for sine 15(!) mål mot Bodø i 2011.

Stian er en dønn seriøs unggutt med beina godt plantet på jorden som vi i Bækkelaget føler oss sikre på at vil lykkes der ute i den store, vide verden. At spillere fra vår klubb blir plukket opp av større klubber, tar vi som et stort kompliment og ønsker dem all lykke!

I TV Emsdetten blir Stian lagkamerat med tidligere Follo HK-spiller Steffen Berg Løkkebø. I tillegg er det klart at Runars Tobias Rivesjø og Elverums Iso Sluijters også flytter nedover etter inneværende sesong.

Stian var tidligere fast inventar på LM92, og står bokført med i overkant av 50 kamper med flagget på brystet. Målet er å en dag representere seniorlandslaget i mesterskapet og da er et sprang ut i en bedre liga en god erfaring.

Emsdetten ligger nordvest i Tyskland med i overkant av 35000 innbyggere. Noen færre enn Nordstrand bydel 🙂

For øyeblikket ligger laget plassert helt sist i den tyske Bundesligaen, så kommende sesong vil laget spillet i 2. Bundesliga.

Vi ser frem til å følge Stians håndballreise og ønsker han mer enn gjerne hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

For spørsmål, ta kontakt med:

Sportslig leder David Sullivan tlf. 90863777
Hovedtrener Jan “Proppen” Karlsson tlf. 40525870

Lesere med gode tyskkunnskaper kan lese hjemmesiden til Stians nye klubb.