Tap i første sluttspillskamp – Bækkelaget

Tap i første sluttspillskamp

På tross av Tverdals 12 scoringer, åtte på straffe og fire spillemål, ble det tap i dag.

Vi slipper Elverum foran (med fem) etter 18 minutter – og publikum frykter stortap, i sluttspillets første kamp. Men etter en time-out fra Proppen kjemper gutta seg tilbake i kampen, og vi er etter hvert kun ett mål bak. Hedmarkingene kommer ytterligere ett mål foran til pause (16-18).

Elverum er effektive etter våre balltap, og selv om Jungman redder både en og to ganger blir Bækkelaget hardt straffet i hele kampen.

Andre omgang starter som første, vi er etter hvert fem bak , vi er nede i tre, men en god Morten Nergaard i Elverumsmålet holder gjestene stadig foran og det ender med Elverum seier 28-32.

Kampen har hele 14 syvmetere, og kun ett brent kast (Elverum). Anders´ herlige sikkerhet, tar vi med oss til neste runde, vi har ni spillere på scoringslista!