Sluttspillsølvet ble sikret! – Bækkelaget

Sluttspillsølvet ble sikret!

I går kveld endte jubelsesongen 2013/2014 med fest oppe i Terningen Arena. Dessverre for oss med hjemmelaget øverst på pallen, men vi depper ikke spesielt lenge over det, for vi har hatt en eventyrlig sesong!

Medalje i NM, serien og sluttspillet er helt utrolig og en bragd vi som jobber rundt laget kan leve på lenge, lenge!

Det Årets trener, Proppen, og hans menn har levert denne sesongen står det utrolig respekt av og det viser at man kan komme utrolig langt med talent, vilje og #trua!

Selv om det ikke ble den jubelkvelden vi i gult hadde drømt om, så ble det allikevel en flott anledning til å hylle de som nå gir seg i klubben:

Stian Brevik; Tryllekunstneren på venstrekanten.

Christian O’Sullivan; LAGspilleren som alltid går foran.

En ekstra hyllest til Fredrik Lundgren er også på sin plass! Mange har lært ufattelig mye av denne mannen. Enten det er trening, kamp eller spillermøter er han alltid tilstede og krever maksimalt ut av seg selv og sine omgivelser. En spiller med en slik «drive» er utrolig vanskelig å erstatte og savnet av vår kaptein vil være stort. Vi håper Fredrik nå får mer tid til familie og jobb, men regner med at han kommer innom for å holde oss i ørene og få våre ben ned på jorden igjen, hvis det skulle bli for ille. TUSEN TAKK FOR ABSOLUTT ALT, Fredrik!

Til sist, men absolutt ikke minst en takk til Tom Fokstuen! Mannen som gjennom hele sesongen har analysert i stykker våre motstandere i forkant av kampene, og som alltid har hatt en god kommentar på lur. #Trua har definitivt hjulpet Bækkelaget i år og vi ønsker deg lykke til videre i treneryrket!

Takk til alle sponsorer og støttespillere!

Takk til våre samarbeidsklubber Kolbotn, Oppsal og Bjørndal! Sammen er vi sterke.

Takk til alle frivillige og ufrivillige 😉

Takk til alle supportere!!

En del av oss er glade for ferie nå, men samtidig gleder vi oss ekstremt til ny sesong!

Heia Bækkelaget!!