Velkommen til oss, Sivert! – Bækkelaget

Velkommen til oss, Sivert!

Oppkjøringen til ny sesong er godt i gang og vi har gleden av å melde at Sivert Nordeng har skrevet kontrakt med Bækkelaget Håndball Elite!

Venstrekanten kommer opprinnelig fra Skedsmo, men har de siste sesongene spilt i vår samarbeidsklubb Oppsal. Sivert er født i 1996 og er, i likhet med Magnus Abelvik Rød, Kevin Maagerø Gulliksen og Kristian Sæverås, tatt ut på norges landslag (LM96). Fredrik Løvberg og Jonas Strøm Tjernshaugen (født 97 og ny fra Ski IL) er reserve denne gangen. Landslaget får en travel og innholdsrik august måned med både Scaniberico i Portugal og deretter Ungdoms-OL i Kina!

Med Anders, Fredrik og Sivert har vi meget god dekning på venstrekanten for den kommende sesongen, så vi gleder oss til å se gutta!