På vei tilbake – Bækkelaget

På vei tilbake

Johannes Hippe skulle komme hjem til BSK for å bidra. Det har vært en berg- og dalbane. Nå er han klar igjen.

 

Johannes Hippe skulle komme hjem til BSK Håndball Elite for å bidra på banen. Så ble han skadet og skadet igjen. Nå håper han på en opptur i vårsesongen.

– Jeg er på vei tilbake og håper virkelig at jeg er klar til den første kampen (mot Haslum den 8. februar) etter landslagspausen, sier Johannes Hippe.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Norges Håndballforbund (foto)

Han har trent noen lette håndballøkter denne uka og håper å øke på utover i neste uke.

– Det er utrolig kjedelig å være skadet. Jeg hadde forventet å kunne bidra i mer enn 4 kamper da jeg gjorde comeback i BSK. Jeg har jo ikke bidratt i fire fulle kamper en gang pga. skader, sier Hippe.

Skadet i venstre hamstring
– Skadene har testet motivasjonen min skikkelig, og det er dette er jeg vil være med på. Jeg vil hjelpe BSK til sluttspillet, sier Hippe, som har slitt med både strekk- og hamstringskader.

– Den siste skaden er i den venstre hamstringen. Det er den foten jeg satser med så det har vært veldig kjedelig, sier Hippe.

– Kort vei opp og ned
Han tror BSK-laget kan få en god vårsesong. Pr. nå ligger laget på en åttendeplass på tabellen med 11 poeng. Det er tre poeng opp til Fyllingen Bergen på 5. plass men det er også bare to poeng ned til Lillestrøm på sisteplass på tabellen.

– Det er kort vei ned og kort vei opp. Vi må kjempe for livet i hver eneste kamp. Det er gode muligheter til å nå sluttspillet og det er vår målsetting, sier Hippe.

Haslum neste motstander
Motstander i første kamp etter landslagspausen er Haslum på bortebane. Kampen spilles den 8. februar klokka 18.30.

– Det blir åpning av den nye arenaen (Nadderud Arena) til Haslum. Det er ekstra mye følelser i kampene mot Haslum. Vi kjenner hverandre veldig godt. Kampen blir likevel virkelig ikke lett. Vi er litt underdogs i den kampen men vi skal gi dem en fight vi, sier Hippe.

Apropos landslagspause. Hippe ble tatt ut til A-landslagets siste kamper men måtte melde avbud grunnet skade.

– Jeg har alltid lyst å være med på landslaget og håper jeg kan prestere godt nok slik at jeg blir tatt ut neste gang også, sier Johannes Hippe.