Nå er vi i gang igjen! – Bækkelaget

Nå er vi i gang igjen!

En dårlig fjorårssesong ble avsluttet med to gode kamper mot Follo og fornyet kontrakt i Grundligaen. Fjoråret var en tøff sesong for alle i klubben og etter kvalikkampene tok trenere og spillere en etterlengtet pause.

I midten av mai startet vi opp igjen med oppkjøringen mot en ny sesong. Dagene består av mye løping på Sportsplassen og Ekebergsletta, mens styrketreningen foregår på Oslo Idrettssenter under kyndig veiledning av Even Ramsdal. Ved siden av dette har gutta tre økter i hall hvor to er uten ball og en er med.

Gutta holder det gående til 3. Juli hvor man da tar tre uker fri fra fellestreningene, selvfølgelig med egentreningsprogrammer.

Som alltid er det noen forandringer i spillerstallen og alt er ennå ikke på plass, men vi er sikre på å kunne stille et slagkraftig lag med et flertall av unge og lokale gutter når sesongen starter.