Vil ha NM-gull og opprykk – Bækkelaget

Vil ha NM-gull og opprykk

Ina Brodahl, daglig leder for BSK Håndball Elite, er klar på målsettingen allerede på sin første arbeidsdag.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

-Målet denne sesongen må være å kjempe om NM-gull for herrelaget og opprykk til 1. divisjon for damelaget, sier Ina Brodahl til BSK sine nettsider.

Hennes jobb er å tilrettelegge slik at de som skal prestere på banen for BSK Håndball Elite får gode arbeidsforhold.

-Vi andre på kontoret må sørge for at ting er på plass for dem som skal prestere på håndballbanen. Jeg kommer til å legge en langsiktig plan med kortsiktige mål underveis, sier Brodahl.

Var daglig leder i OSI

Ina Brodahl har utdannelse i form av BBA i Arts Management fra New York og BBA i Sports Management fra Sydney.

Hun har vært daglig leder i Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI), har jobbet i det australske fotballforbundet (FFA), Norges Bryteforbund (NBF), Sportsklubben av 1909 og SATS. I tillegg har hun vært aktiv utøver i både bryting og fotball.

Ina Brodahl tiltrer stillingen umiddelbart og hun ønskes velkommen til klubben.

Vokst opp i håndballfamilie
Ina Brodahl har selv ikke håndballerfaring, men har vokst opp i en håndballfamilie.

-Jeg har en far som har vært aktiv i Stavanger Idrettsforening og Viking Håndball. Mor var aktiv rundt Levanger, så det har blitt mye håndball i familien, sier Brodahl.

Hun er ei Oslojente, trener bryting på hobbybasis og er glad i naturen rundt Oslo.

-Jeg elsker å reise og har bodd i Sverige, USA og Australia de siste ti årene. Jeg har også spilt fotball og kanskje får jeg anledning til å ta opp fotballspillingen igjen, sier Brodahl.

Hun liker den nye måten BSK skal tenke på.

-Det er allerede mange gode bevegelser i gang i klubben og jeg gleder meg til å være en del av disse. Jeg liker at klubben skal tenke helhet og ikke bare gruppevis på fotball, håndball eller bare Norway Cup. Jeg går også inn i en stilling der jeg kan skreddersy innholdet en del selv. Det er mye nytt i håndballen generelt og spesielt er inntreden i sosiale medier blitt stor, sier Ina Brodahl.

DSC_0684