Håper på fulle tribuner – Bækkelaget

Håper på fulle tribuner

Torjus Bjørnstad serieåpnet med 10 scoringer på 15 forsøk da BSK Håndball Elite for menn spite uavgjort mot Haslum. Nå håper han på stappfulle tribuner i kampen mot Drammen 13. september.

NyttLagbildeFotoPaulFekjær

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)

-Det hadde vært veldig gøy med fulle tribuner i kampen mot Drammen. Det er veldig gøy å spille for BSK. Spesielt gøy er det når BSK-folk er giret og er med på tribunen, sier Torjus Bjørnstad.
Lover action
Kampen mot Drammen Håndballklubb (DHK) i andre serierunde er også et møte med tidligere BSK-spiller Johannes Hippe.

-Det blir en kamp mot Hippe, Frank Løke og mange andre gode spillere. De har jo hentet et helt nytt lag med gode, nye spillere, sier Bjørnstad og fortsetter:

-DHK hjemme blir en tøff match og hakket tøffere enn Haslum borte, men det er ikke sikkert at de er skikkelig samspilte foreløpig. Vi gleder oss veldig til første hjemmekamp. Vi skal sørge for action og skal sørge for at det smeller på banen, sier Bjørnstad.
Viktig med god start
BSK Håndball Elite sitt herrelag åpnet med uavgjort i den første kampen i Grundigligaen. BSK sin toppscorer i kampen mot Haslum var den hjemvendte sønnen Torjus Bjørnstad. Han hadde ti fulltreffere på 15 forsøk.

– Det var deilig å få en slik åpning. Det er gøy å gjøre ti scoringer siden jeg har følt meg i bra form. Jeg har fått trent greit siden overgangen fra svensk håndball selv om jeg har slitt med en liten fotskade. Jeg fikk heldigvis hvilt foten inn mot premieren, sier Bjørnstad.

Lagmessig er han også fornøyd med at det ble uavgjort i seriepremieren mot et sterkt Haslum-lag.

-Det var veldig viktig for oss som lag å få en god start. Det var en kamp som vippet i begge retninger og totalt sett er vi vel fornøyd med uavgjort. De ledet også med en ball da det var igjen 20 sekunder av kampen, sier Torjus Bjørnstad.

NB! Kampen mot Drammen Håndballklubb spilles den 13. september klokka 18.00 i Oppsal Arena. DHK åpnet sesongen med tap 23-24 for Elverum.

Kampfakta:
Haslum HK – Bækkelaget Håndball Elite 29-29 (12-13)
Bækkelaget Håndball Elite: Emil Jungman, Emil Nedregård 1, Jonas Strøm Tjernshaugen, Torjus Bjørnstad 10, Kristian Rammel. Anders Tverdal, Emil Sundal, Fredrik Lundgren 1, Nicolay Hauge 7, Fredrik Løvberg, Fabian Sandven, Sivert Nordeng 4, Kevin Gulliksen 3, Jon Olav Barland og Simen Strømberg 3

Tabellen:
https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=330060
Utvidet kampfakta:
https://www.handball.no/system/handball-live/?matchId=5097914