– Vi trenger mer samspill – Bækkelaget
Jan "Proppen" Karlsson

– Vi trenger mer samspill

BSK Håndball Elite sin trener Jan «Proppen» Karlsson mener at laget trenger mer samspill før de virkelig gode prestasjonene kommer.
Jan_Proppen_Karlsson
Serieleder ØIF Arendal står på motsatt banehalvdel den 30. september. Laget har i sine tre første kamper vunnet mot Stord Elite 32-27, Halden Topphåndball 27-20 og Elverum 31-30. Kampen mellom BSK og ØIF Arendal spilles i Oppsal Arena og kampstart er klokka 19.00.

– Hadde smakt med seier
BSK står fortsatt uten seier på sine tre første seriekamper i Grundigligaen. Det ble 29-29 mot Haslum, tap 23-28 for Drammen og 22-22 mot Kolstad.

– Det hadde smakt godt med en seier. Vi møter tøff motstand og de er både fysiske og tunge. Vi må opp mot 100 prosent innsats for å vinne og vi må fokusere på vår innsats, sier Karlsson.

Jobber med angrepsspill og kontringer
Forsvarsspillet til BSK har vært ganske solid i serieåpningen, men det har sviktet en del angrepsmessig.

– Forsvarsspillet har vært ganske OK. Vi jobber med både kontrings- og angrepsspillet. Det er der vi har mest å hente. Det er som jeg har sagt tidligere. Vi trenger mer samspill og vi blir litt bedre dag for dag, sier Karlsson.

Magnus Abelvik Rød og Kristian Sæverås spiller ikke kampen grunnet skader. Det er også usikkert om Nicolay Hauge blir spilleklar til kampen mot ØIF Arendal den 30. september. Kampstart er klokka 19.00 i Oppsal Arena.

Forventer mye publikum

Kampen mot Runar sendes live på Eurosport NOR og alle som stiller i Bækkelagsklær får med seg en person inn gratis.

Ellers kan billetter kjøpes HER!

Sesongkort kan kjøpes HER!

 

Av Torbjørn Andersen og Ina Brodahl (tekst) og Paul Fekjær (foto)