Lundgren beste spiller mot Fyllingen Bergen – Bækkelaget

Lundgren beste spiller mot Fyllingen Bergen

Da BSK Håndball Elite slo Fyllingen 33-26 i Grundigligaen i håndball, ble Fredrik Lundgren kåret til BSKs beste spiller.

-Det er selvfølgelig hyggelig og kjekt det. Samtidig er det veldig viktig å fremheve kollektivet. Emil Sundal også gjør en god kamp bakover. Han har tatt en del skritt i år i det defensive arbeidet, sier Fredrik Lundgren.

Kampsponsor mot Fyllingen var Egon på Nordstrand, de inviterer til nyåpnede, flotte lokaler.

Kan mye bedre
Han mener at BSK-laget gjorde en god kamp mot Fyllingen. Samtidig har laget mye mer å gå på.

– Det var flere spillere som ikke var veldig slitne etter kampen, så vi kan mye mer. Vi kan bli bedre i både forsvars- og angrepsspillet. I tillegg må vi bli bedre på kontringer, sier Lundgren.

Han fremhever støtten laget fikk fra tribunen i Oppsal Arena.

-Det var kjempekjekt med litt liv fra tribunen. Vi bør klare å fylle denne hallen, sier Lundgren.

fredrikDES_1824
Formueforvalter
Han flyttet til Norge i 2005 og begynte å spille for BSK i 2008. Han var med på hele BSK/NIF-satsningen og nå da klubben heter BSK Håndball Elite.

-Jeg har vært med alle sesongene siden 2008 og synes det er skikkelig gøy. Det gir lite tilbake økonomisk, men derimot mange gode relasjoner og vennskap. I år har vi heller ingen stjerner, men derimot et lag som synes det er gøy å spille håndball, sier Lundgren.

Til daglig jobber han som formueforvalter.

-Jeg legger ned mye tid på jobben og håndballen kommer i andre rekke. Jeg har heldigvis en slik rolle i laget at jeg kan gjøre det, sier Lundgren.

Møter Bodø på bortebane
BSK møter Bodø på bortebane i sin neste kamp den 1. november.

-Det blir en tøff kamp mot et lag som ikke har lyktes veldig bra (2 seire og fire tap) i seriestarten. Det er likevel et godt lag og det er alltid mye mennesker på tribunen i forbindelse med kampene, sier Lundgren og fortsetter:

-Det handler om å sette forsvarsspillet, bli bedre på kontringer og få angrepsspillet til å fungere bedre, sier Fredrik Lundgren.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)