Vi trenger publikums støtte – Bækkelaget

Vi trenger publikums støtte

Nicolay Hauge er tilbake igjen etter lyskeskaden som har plaget ham. BSK Håndball Elite-spilleren håper publikum møter opp fulltallige i Oppsal Arena til Stord-kampen 15. november.

 

-Publikum skal komme fordi vi har vist de siste kampene at vi har vunnet litt og spiller morsom håndball, sier Nicolay Hauge.

Mot Fyllingen i sist hjemmekamp var det god stemning i Oppsal Arena. Hauge håper støtten fortsetter i kampen mot Stord Elite.

-Det er hyggelig at folk møter opp. Det setter vi stor pris på. Vi trenger støtten fra publikum også i kampen mot Stord.

DSC_0942
– Klar til Stord-kampen
Han har hatt problemer med en lyskeskade.

-Den begynte å krangle litt et par dager før Bodø-kampen. Jeg har tatt det rolig men er i trening igjen nå og klar til Stord-kampen, sier Hauge.

Kampen mot Stord er et møte med et bunnlag for BSK-herrene. Stord står bare bokført med en seier og seks tap så langt i sesongen. Bækkelaget har tre seirer på sine syv første kamper.

-Hvis du ser ut ifra tabellen så skal vi ta to poeng. Vi er nødt til å ta poeng også hvis vi skal henge med. Det blir likevel en krigekamp. Det er vi som er i førersetet og vise at det er der vi skal være nå, sier Hauge.

Tre strake seirer
Bækkelaget har tre strake seirer (Viking 29-23, Fyllingen 33-26 og Bodø 33-24), to uavgjorte kamper og to tap. Trener Jan «Proppen» Karlsson vil gjerne forlenge seiersrekken, men tror ikke det blir enkelt mot Stord.

-Enkle kamper finnes dessverre ikke. Detter et lag ned 10-15 prosent så kan alle tape mot alle. Såpass jevnt er det at ingen får noe gratis, sier Proppen og fortsetter:

-Det har sett veldig bra ut den siste tiden og spillerne har fått mye selvtillit. Vi gleder oss til søndagens kamp og det viktigste blir at vi gjør jobben fullt ut og er skjerpet i 60 minutter.

Han beskriver Stord-laget slik.

-Det er et tøft, stort og fysisk lag. I tillegg har de fått noen nye spillere og har slitt med skader. Det kjennes veldig usikkert på hva vi møter på søndag, sier Proppen.

NB! Kampen mellom BSK og Stord spilles søndag 15. november klokka 18.00 i Oppsal Arena.

 

 

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)