BSK imponerte mot Stord – Bækkelaget

BSK imponerte mot Stord

Herrelaget til Bækkelaget Håndball Elite slo Stord i den viktige GRUNDIGliga-kampen. Kevin Gulliksen imponerte fra sin kantspillerposisjon.

NOV_6465
Kevin Gulliksen ble BSKs beste spiller med syv fulltreffere.

-Det var veldig morsomt at vi vant en typisk slitekamp, sier Gulliksen.

– Du er vel fornøyd med syv scoringer?

-Det er greit det. Jeg hadde noen skuddbom i slutten av kampen som skyldes litt dårlig konsentrasjon.

Jevn første omgang
BSK tok oppskriftsmessig tak i kampen fra start og ledet 3-1, 6-3 og 8-5. Utover i omgangen kom Stord mer med i kampen og utliknet ved 10-10, 11-11 og 12-12.

To straffekast fra Torjus Bjørnstad og et spillemål fra Kevin Gulliksen gjorde at BSK kunne gå til pause med 15-13 ledelse.

NOV_6530
Også Torjus Bjørnstad spilte en god kamp mot Stord

Nordeng imponerte
Utover i den andre omgangen dro Bækkelaget oppskriftsmessig fra og ledet med to og tre mål. Det var likevel jevnt, tett og spennende.

Mot slutten av andre omgang virket det som Stord mistet fokus og energi. Det var likevel jevnt helt til det gjenstod cirka fem minutter av kampen. Sivert Nordeng imponerte i denne fasen av kampen med flere scoringer.

-Det var ikke enkelt, det var tøft. Stord gikk tomme for krefter på slutten av kampen, sier Kevin Gulliksen.

BSK vant til slutt kampen med 33 -28.