Tap mot Halden – Bækkelaget

Tap mot Halden

Torjus Bjørnstad ble igjen banens beste for BSK på bortebane.

– Jeg er fornøyd med 11 scoringer og følte ikke at jeg ble for ensom fremover. På en normal dag bør 31 mål holde til seier. Jeg føler at vi har mer å gå på men vi hadde bare en halvbra dag, sier Torjus Bjørnstad.

Bækkelaget Håndball Elite åpnet kampen mot Halden på beste måte. De tok tidlig ledelsen i kampen og etter et drøyt kvarters spill ledet gjestene 10-6. Det ble siden til 11-9.Ledelsen ble spist opp de neste ni minuttene etter flere bomskudd i angrepsspillet. Ved pause var stillingen 16-15 til BSK.

BSK hadde kommandoen

Utover i den andre omgangen fortsatte BSK med å være i ledelsen av kampen. 18-16 ble til 19-17 og 20-18, men på stillingen 22-21 til BSK skjedde det noe.

Plutselig våknet vertene fra Halden og viste at de ville være dem som bestemte i egen hall.
Avgjorde kampen
23-22 til hjemmelaget ble til 28-23 og da var kampen i realiteten avgjort allerede etter drøye 48 minutters spill.

– Det er i denne perioden matchen ryker litt, sier Torjus Bjørnstad.

BSK klarte aldri å knappe helt inn igjen på forspranget som Halden-laget fikk og gikk på et tap.
Kampfakta:
Halden – BSK 34-31 (15-16)

Målscorere BSK: Torjus Bjørnstad 11, Simen Strømberg 2, Kristian Rammel 1, Anders Tverdal 4, Kevin Gulliksen 1, Magnus A. Rød 5, Emil Sundal 2, Nicolay Hauge 3, Fredrik Lundgren 2

NB! BSK møter Elverum i hjemmekamp onsdag 25. november. Kampen spilles i Oppsal Arena klokka 19.00

Av Torbjørn Andersen og Paul Fekjær (foto)