Rammel og Sæverås forlenger – Bækkelaget

Rammel og Sæverås forlenger

BSK håndball elite har forlenget kontraktene til Kristian Rammel og Kristian Sæverås.

Rammel signering Sæverås signering

To spillere som har gjort god figur på aldersbestemte landslag. Sammen med Magnus Abelvik Rød som forlenget sin kontrakt før jul blir disse spillerne en viktig trio som BSK kan bygge videre på kommende sesonger. Alle tre er som lokale spillere å regne, og vi syns det er hyggelig at de velger å fortsette sin utvikling i BSK.

Trener «Proppen» er godt fornøyd med å ha med seg disse unge spillerne videre:

-Det er fantastisk at disse spillerne kjenner at BSK er den rett klubben å fortsette utviklingen sin i. Rammel er med sin kombinasjon av fysikk og ambisjoner en unik spiller i norsk håndball. Sæverås er uten tvil en av Norges største målvaktstalenter og vi gleder oss over at han nå er på vei tilbake etter en lang skadeperiode.

Også Daglig Leder i BSK Håndball Elite, Ina Brodahl er godt fornøyd med disse signeringene.

Videre samarbeid med Rammel og Sæverås  i tillegg til Abelvik Rød er helt riktig for klubben framover. Det er gode nyheter sportslig i tillegg til at dette er flotte gutter som bidrar med mye godt humør i klubben.