Det ble en fantastisk seier på håndball gutta mot Stord på søndag! Etter en lang reise fly, buss og ferje bestemte gutta seg for å stå sammen som et lag – det funket fint og de utklasset Stord 38 – 28.

Nicolay Hauge, som ble banens beste og toppscorer for BSK med hele 11 mål, sa: «Dette var en viktig kamp for oss siden målet er å nå sluttspillet i Grundigligaen.

«Det var en jevn kamp frem til de siste 15 minuttene av første omgang da vi drar skikkelig fra slik at vi har en komfortabel ledelse til pausen.

«Vi fortsatte å spille godt etter pause og selv om det ble litt halloi i slutten av omgangen ble det god stemning på laget etter en slik seier!»

De som følger BSK gutta på Instagram (@BSKherrer) fikk god underholdning av gutta på søndag og et innblikk inn i det gode samholdet deres – og Nicolay lover at dette skal publikum få mere av fremover!

BSK møter Halden på neste hjemmekamp og Nicolay har følgende og si: «Vi møter et mye bedre lag på onsdag og det er viktig at vi tar med oss både det gode forsvaret og det at vi setter ballen i mål fra kampen mot Stord.»

Den gode målforskjellen sendte BSK forbi Bodø opp på en syvende plass på tabellen.

Vi håper alle møter opp for å heie på gutta på neste hjemmekamp – onsdag 09.03 kl 18.30 i Oppsal Arena! Billetter kjøpes her.

Tekst Hilde Østerkløft, Bilde @bskherrer, instagram