Kom til Oppsal Arena og støtt håndballgutta inn i sluttspill – Bækkelaget

Kom til Oppsal Arena og støtt håndballgutta inn i sluttspill

Selv om det til slutt endte med tap mot Elverum (36-34) på søndag storspilte håndballgutta på bortebane, noe som lover godt når de skal møte Runar på hjemmebane i siste ordinære seriekamp for sluttspill i dag, 16. mars kl 19.00 i Oppsal Arena.

Kevin Maagerø Gulliksen, som slo til med hele 9 mål mot Elverum og ble kåret til banens beste, sier: «Vi spiller bra mot de beste lagene og hever oss når vi får press på oss, men vi må nå gjøre det samme når vi møter Runar på onsdag.

«Vi har muligheten til å velge selv om vi vil videre til sluttspill eller ikke – vi er ikke avhengig av andre lag. Men vi må vinne kampen!»

Kevin, som synes det var utrolig morsomt å få spille i Bækkelagshallen forrige søndag til full hall, legger til: «Det er god stemning i laget nå etter å ha spilt bra mange kamper. Vi trivdes med å få spille i Bækkelagshallen – var moro å spille i en mindre hall og fylle den.

«Vi håper det blir like fullt i Oppsal Arena i dag – vi liker at det er trykk i hallen. Det er veldig viktig for oss at publikum stiller opp og støtter oss.

«Vi presterer mye bedre når vi vet at folk følger med!»

Ina Brodahl, Daglig Leder på Håndball Elite, legger til: «Det var fantastisk god stemning i Bækkelagshallen forrige hjemmekamp og jeg håper alle som var der møter opp i Oppsal Arena i dag!

«Det er deilig å avslutte serien på hjemmebane og hvis vi vinner i morgen så er vi klar for sluttspill og det synes jeg er verdt å heie for.

«Så kom på kamp og støtt gutta inn i sluttspillet!»

Selv om vi synes alle gutta er like fantastiske så kan du stemme på DIN favorittspiller her:https://www.facebook.com/bskhandballelite/?sk=app_…

Kevin Maagerø Gulliksen sammen med Daglig Leder på Håndball Elite Ina Brodahl

Tekst og foto: Hilde Østerkløft