– Vi skal stoppe Arendal – Bækkelaget

– Vi skal stoppe Arendal

BSK lekte med Runar Sandefjord i siste hjemmekamp i Grundigligaen. Det ble en morsom kamp med stor stemning i hallen og seier med hele 20 mål. I sluttspillet venter nå Arendal.

Av Hilde Mari Østerkløft (tekst), Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)

Kristian Rammel, som scoret hele 12 mål, ble kåret til banens beste spiller foran et entusiastisk hjemmepublikum.

– Det var moro det. Alt satt og alt gikk inn. Vi spiller en veldig bra kamp også med 42 mål. Bakover står vi også bra. Det var en perfekt kamp, sier Rammel.

Serie på best av tre
I sluttspillkvartfinalen venter Arendal. Det skal spilles en serie på best av tre kamper. Bortekampen mot Arendal spilles 17. april. Hjemmekampen spilles 20. april 18.00 i Oppsal Arena og en evt. tredje kamp spilles i Arendal 24. april.

– Vi tar med oss bra med selvtillit inn i sluttspillet, men det blir tøffe kamper. Vi har likevel vært gode i alle kampene etter jul og spiller bedre både bakover og framover på banen. Den lange pausen gjorde oss nok godt, sier Rammel.


– De er favoritter

Han tror det blir tøft å slå Arendal.

– Det er et veldig bra lag selvfølgelig, de vant serien og de er favoritter. Vi spiller likevel alltid jevnt mot dem og tapte med to i bortekampen (25-27) og med fire i hjemmekampen (18-22) i en kamp vi kunne vunnet. Vi skal stoppe Arendal, sier Rammel.

Det at det er litt spillepause før sluttspillet drar i gang tror han ikke er noen bakdel.

– Det er nok en fordel for oss å få hvilt litt siden det har vært mange kamper i det siste. Vi skal også trene godt fram til sluttspillet starter, sier Kristian Rammel.


Kampfakta:
BSK Håndball Elite – Runar Sandefjord 42-22 (18-8)
Oppsal Arena1

Målscorere BSK: Emil Richardsen Nedregård 1, Torjus Bjørnstad 8, Kristian Rammel 12, Emil Midtbø Sundal 1, Nicolay Hauge 8, Fredrik Løvberg 4, Fabian Sandven 1, Kevin Maagerø Gulliksen 3, Magnus Abelvik Rød 4