Halve håndballaget til landslagssamling! – Bækkelaget

Halve håndballaget til landslagssamling!

Du vet at håndballgutta har hatt en bra sesong når de ikke bare når sluttspill i Grundligaen, men 8 av spillerne blir tatt ut til samling på både rekruttlandslaget og aldersbestemt landslag.

Simen Strømberg og Kristian Rammel har blitt tatt ut på Rekruttlandslaget og reiser til Polen i morgen (30.03) for å spille kamp mot Polens Rekruttlandslag fredag (01.04) og lørdag (02.04).

Kristian Sæverås, Magnus Abelvik Rød, Kevin Gulliksen, Fredrik Løvberg, Sivert Nordeng tar turen til Ungdoms EM kvalik i Bosnia sammen med Juniorgutta (LM96) 05. – 10. april.

Og sist men ikke minst, Fabian Sandven drar sammen med U-gutta (LM98) til ScandIberico i Sverige 05. – 10. april.

Simen Strømberg har følgende å si:

«Det er veldig hyggelig å bli tatt ut. Jeg har blitt holdt utenfor et par samlinger på rad da jeg meldte frafall for en stund siden grunnet skader og de da valgte å kalle inn andre.

«Det føles veldig godt å være tilbake og jeg er topp motivert! Jeg ønsker å vise meg frem og målet er selvfølgelig å ta steget opp og spille sammen med de store gutta.»

Vi er veldig fornøyde med at halve laget får prøve seg på de forskjellige landslagene og Simen legger til om lagkameratene sine:

«Det er utrolig stas for Bækkelagets Sportsklub at så mange av våre spillere har blitt tatt ut. Når det nå er samling så er halve laget på tur.

«Det sier jo noe om at det gjøres noe riktig og at vi har en talentfull gjeng!»

Vi ønsker alle gutta våre lykke til på tur med landslagene!

Husk å følge gutta på Instgram på @bskherrer og se gutta i aksjon 20. april kl 18.00 i Oppsal Arena når de møter ØIF Arendal i sluttspillet i Grundigligaen.

Simen Strømberg reiser til Polen med Rekruttlandslaget denne uken.