Vi spiller uten press i semien – Bækkelaget

Vi spiller uten press i semien

BSK Håndball Elite for menn møter Elverum i semifinalen i sluttspillet. BSK-gjengen imponerte stort i siste kvartfinalekamp mot ØIF Arendal

BSK tok tidlig ledelsen 6-0 i den avgjørende kampen på bortebane mot ØIF Arendal.

– Det var veldig moro. Vi fikk den tidlige 6-0 ledelsen og lot dem aldri komme nærmere enn fire mål, sier Kevin Gulliksen.

– Vi fikk en drømmestart på kampen og gjorde mål på alle våre sjanser. Vi fikk akkurat den starten vi trengte, sier Emil Jungman, som i perioder stengte buret.
Ledet 20-14 til pause
Kjempeåpningen til BSK gjorde at laget kunne kontrollere store deler av kampen.

– Vi hadde troen på at vi kunne klare det. Hele gjengen viste bra lagmoral og var veldig lystne på en semifinale, sier Gulliksen.

Han bidro selv med fem scoringer i kampen der BSK hadde god kontroll. Mannskapet til Jan «Proppen» Karlsson ledet 14-20 ved pause og vant til slutt 27-32.

– Det var greit med fem scoringer men alle gutta gjør en god match, sier Gulliksen.

Emil Jungman imponerte i målet med flere flotte redninger.

– Vi var mer avslappet på bortebane enn hva tilfellet var på hjemmebane. Vi hadde ingenting å tape og Arendal hadde mye mer å tape enn oss. At vi skulle slå serievinnerne to ganger på deres hjemmebane, var det ikke mange som hadde trodd, sier Jungman.

– Spiller uten press
Neste motstander er Elverum i semifinalen.

– Det blir selvfølgelig enda tøffere enn kvartfinalen, men vi kan spille uten press, sier Gulliksen og konstaterer:

– De er et storlag og vi kan komme opp dit uten forventninger. Alle andre i håndball-Norge forventer at Elverum vinner kampene mot oss. Alle gutta må spille på topp dersom vi skal nå en finale, sier Kevin Gulliksen.

Første semifinalekamp spilles på bortebane 27. april. Hjemmekampen spilles 4. mai.

– Elverum er et veldig bra lag, men vi kan slå alle lagene. Det handler bare om å ta en kamp om gangen, sier Emil Jungman.

Billetter til hjemmekampen 4.mai kjøper du her!

Kampfakta:
Sluttspill håndball menn:
ØIF Arendal -Bækkelagets SK 27-32 (14-20)
3. kvartfinale sluttspill håndball, menn. BSK er videre med 2-1 i antall kamper vunnet.
Sør Amfi

BSKs målscorere: Torjus Bjørnstad 5, Kristian Rammel 3, Anders Tverdal 3, Nicolay Hauge 4, Kevin Maagerø Gulliksen 5, Simen Strømberg 2 og Magnus Abelvik Rød 10.

Tekst: Torbjørn Andersen, Foto: Paul Fekjær