Oppfordrer publikum til å stille i returkampen – Bækkelaget

Oppfordrer publikum til å stille i returkampen

Nicolay Hauge er glad for å høre at laget fikk støtte på BSK-kontoret. BSK Håndball Elite-spilleren håper alle kommer i hallen for å støtte dem i returkampen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Ina Brodahl (foto)

BSK Håndball Elite la opp til en skikkelig supporterfest. Håpet var storspill av herrelaget i semifinalen. Dessverre ble det en dempet stemning da rundt 50-60 personer tok turen til BSK-kontorene for å følge den første semifinalekampen mellom Elverum og BSK på storskjerm.

– Det er sånn som gleder og veldig hyggelig å høre. Sånne småarrangement er veldig hyggelig å få til. Det er viktig. Jeg håper alle kommer på hjemmekampen også, sier Nicolay Hauge.

– Vi starter greit
Publikum på BSK-kontoret og BSK-spillerne måtte dessverre gå skuffet hjem.

Elverum storspilte nemlig på hjemmebane i Terningen Arena. Elverum tok en sterk 32-22 seier mot Bækkelaget. De leder dermed 1-0 i semifinalespillet.

– Vi starter egentlig greit men bommer litt mye i starten. Det er mange bra hundreprosentsjanser de setter. Videre utover i kampen har vi litt mer stang ut og Elverum lykkes med det de gjør, sier Hauge.
– Vi skjøt Nergaard god
Banens beste spiller var målvakten Morten Nergaard. André Lindboe ble toppscorer med ni mål for Elverum. Nicolay Hauge laget seks mål som Bækkelagets toppscorer.

– Vi skjøt Morten Nergaard veldig god også. Han er god i sånne kamper som det her, sier Hauge.

Det er ikke avgjort
Hjemmekampen spilles den 4. mai i Oppsal Arena. Vinner BSK hjemmekampen så blir det en tredje sluttspillsemifinale.

– Det er absolutt ikke kjørt foreløpig og jeg håper at vi kan vinne hjemmekampen. Vi er veldig lystne på å vise oss fra en bedre figur i en eventuell tredje sluttspillsemifinale, sier Nicolay Hauge.

Daglig leder Ina Brodahl oppfordrer publikum til å stille opp.

-Dette er den kampen alle sofaseerne må komme og se! Vi regner jo med at Elverum kommer med en del supportere, så da er det viktig at vi stiller og lager lyd!

Her kan du kjøpe billetter til hjemmekampen.