Ønsker mer tribuneliv! – Bækkelaget

Ønsker mer tribuneliv!

Bækkelaget Håndball Elite spiller andre semifinale i sluttspillet mot Elverum onsdag 4. mai. BSK-spillerne oppfordrer publikum til å lage mye lyd under kampen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)

Vinner BSK onsdagens kamp mot Elverum så blir det en tredje sluttspillsemifinale søndag 8. mai. Taper BSK kampen er sesongen over. Hjemmepublikum bør med andre ord stille opp og vise sin støtte.
Elverum med to busser
BSK-spillerne vil ikke bare ha en fullstappet Oppsal Arena – de vil også høre alle skrike og heie på hjemmelaget. Elverum setter også opp to busser med publikum for å hjelpe laget til finalen – men de skal vi greie å slå når det gjelder lyd!

– Det at Elverum setter opp to busser ser jeg bare på som en positiv greie. Det er Elverum i kjent stil det, sier Torjus Bjørnstad.

Det må uansett mobiliseres for å vinne tribunekampen.

– Desto mer liv det er på tribunen, desto mer smitter det over på oss spillere. Vi håper at publikum møter opp mannsterke og lager skikkelig liv på tribunen. Det bør høres ut som vi spiller på hjemmebane, sier Kristian Rammel.

– Det er bare å komme og lage god stemning så skal vi gjøre det vi kan. Lag «bråk» og god stemning i hallen under hele kampen, sier Kevin Gulliksen.


– Vi må skyte bedre!
I første sluttspillkamp var det Elverums målvakt Morten Nergaard som stengte buret. Det vil Rammel ha slutt på.

– Det viktigste er å score på Nergaard. Han er en god keeper men vi må skyte bedre. Vi skjøt jo en god målvakt som Svenn Erik Medhus ut av hallen da vi spilte mot Arendal, så vi vet at vi kan klare det, sier Rammel.

Det var også tydelig i den første sluttspillkampen at BSK-laget virket slitent.

– Vi var litt tappet for krefter men nå har vi fått bra overskudd igjen, sier Kristian Rammel.

– Spiller uten press
Torjus Bjørnstad er klar på at BSK-laget spiller uten press selv om de må vinne.

– Det er bare å gi jernet. Alle matcher lever sitt eget liv og vi har alt å vinne. Elverum skal egentlig vinne mot oss over tre kamper og vi spiller uten press, men vi viste mot Arendal at vi kan vinne, sier Bjørnstad.

Han håper mange hjemmesupportere tar turen til Oppsal Arena.

– Det er bare å møte opp, skape trøkk og støtte oss. Det blir en slitematch men det er sånn sluttspill er og skal være. Jeg håper på skikkelig trøkk fra tribunen, sier Torjus Bjørnstad.

BSK-publikummet oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd til kampen. Kampstart er klokka 18.30.

Billetter til kampen kjøper du her!