Fire av gutta våre til landslagssamling med Juniorgutta – Bækkelaget

Fire av gutta våre til landslagssamling med Juniorgutta

Etter å ha vist seg frem på A-landslaget skal Kristian Sæverås, Magnus Abelvik Rød og Kevin Maagerø Gulliksen nå i aksjon med Juniorgutta mot Sverige og Danmark i SOC (Scandinavian Open Championship) i Boligpartner Arena på Hamar 8.-10. juli. I tillegg får de også selskap av vår unge kantspiller, Fredrik Løvberg, når de nå skal forberede seg til sommerens U-EM i Danmark.

Gutta spiller mot Sverige fredag 8 juli før de avslutter helgen med kamp mot Danmark søndag 10. juli. Siste kampen blir spennende å følge med på, da Danmark, Nederland og Makedonia er motstanderne Juniorgutta møter i sine innledende kamper i U-EM.

Vi ønsker gutta lykke til og gleder oss til å nok en gang se dem i aksjon i landslagstrøya!