Håndballskole uke 40, det er fortsatt plass! – Bækkelaget

Håndballskole uke 40, det er fortsatt plass!

Vi fortsetter med suksessen fra i sommer og inviterer idrettsglade barn og ungdom til idrettsskoler i uke 40. Du kan velge mellom fotball, håndball, innebandy, friidrett og allidrett.

For å gi flest barn optimal oppfølging er tilbudet differensiert i en basis og teknikk gruppe. Basisgruppen er tilrettelagt for de yngste og minst erfarne. Her skal vi gi ditt barn en grunnleggende innføring i idretten samtidig som vi leker. Målet er at deltakerne skal mestre de elementære elementene i idretten når uken er over. For de litt eldre og mer erfarne barna vil teknikkgruppen være enda bedre tilpasset. Her vil vi gi ditt barn noe større utfordringer og litt mer spesialisert opplegg. Det kommer fortsatt til å være rom for lek og moro på dette tilbudet.

For fotball, håndball og friidrett tilbyr vi nå også UTVIKLINGSGRUPPE. Dette er et tilbud for 12-14 åringer og innebærer teori, målsettingsprosesser, spesialiserte treninger og utfordrende økter. Her er målet å gi en smakebit på hva satsing innebærer.

Ved deltakelse på idrettsskolene vil deltakerne få en utstyrspakke med t-skjorte, drikkeflaske og sekk med mer. Vi deler ut frukt og sjokolademelk/juice hver dag. Lunsj må man ha med selv. Fra torsdag til fredag tilbyr vi overnatting med masse morsomme aktiviteter for alle deltakerne. Fredag spanderer vi lunsjen.

Håper å se dere til en spennende idrettsskole i uke 40

Påmelding gjøres via denne linken: https://goo.gl/forms/STcm4m8u3PlIVlTX2

Betaling gjøres i vår webshop. Link i påmeldingssystemet.

Spørsmål kan sendes til: idrettsskoler@bsknc.no