Kristian Sæverås inn i A-landslagstroppen – Bækkelaget

Kristian Sæverås inn i A-landslagstroppen

Bækkelaget Håndball Elite gratulerer Kristian Sæverås med plass i A-landslagstroppen. Den talentfulle keeperen ble mandag tatt ut i troppen, som skal spille kvalifisering til EM i Kroatia i 2018.

Kristian Sæverås har hatt en god sesongstart i Bækkelaget. Mandag kom belønningen i form av en plass i A-landslagstroppen til Christian Berge. Sæverås er kun en av fire spillere i troppen som spiller i hjemlig serie. Norge skal møte Belgia i Bodø Spektrum den 2. november, mens de 6. november møter Litauen i Vilnius.

Kristian Sæverås_web

Kristian Sæverås er klar for A-landslaget!

Sæverås sier uttaket kom som en stor overraskelse.

– Det kom som et sjokk, jeg hadde virkelig ingen aning jeg var aktuell for en plass i troppen, sier Sæverås.

Uttaket kom også som en overraskelse på trener for Bækkelaget, Jan «Proppen» Karlsson.

– Jeg er litt overrasket, men jeg forstår hvordan de tenker. Det er viktig å gi Kristian inspirasjon, og vise at de har tro på hans potensiale. Det er veldig morsomt for han, og han har jobbet hardt for å komme tilbake etter skade, sier «Proppen».

Kristian Sæverås føler det er en ære å bli tatt ut.

– Jeg fikk en mail om at jeg var tatt ut med alle de store gutta. Det var en veldig rar følelse, men jeg smilte hele dagen. Jeg skal nyte hvert eneste minutt.

Sæverås lover likevel å være mer enn en statist.

– Jeg skal ta med meg all lærdom jeg kan fra opplevelsen, det blir en verdifull erfaring.  Men får jeg sjansen til å spille, skal jeg ta vare på den.

Rammel og Gulliksen på rekruttlandslaget

Det er ikke bare Kristian Sæverås som skal spille med flagget på brystet. Mandag ble også Kristian Rammel og Kevin Gulliksen tatt ut til rekruttlandslaget, som skal spille to kamper i Ungarn 2. – 3. november. Troppen består av en del utenlandsproffer, så det er en tillitserklæring for guttene å bli tatt ut.

Uttakene viser at den gode sesongstarten i Bækkelaget er blitt lagt merke til, og vi ønsker alle spillerne lykke til med sine respektive oppdrag.

 

dsc_1231