Vil du være med og utvikle Bækkelaget Håndball Elite? – Bækkelaget

Vil du være med og utvikle Bækkelaget Håndball Elite?

Hei BSK- og håndballvenn.

Bækkelagets SK er en meget viktig aktør i nærmiljøet. Både hovedklubben og håndballgruppa i klubben er i stor utvikling, og har god økonomisk drift. Håndballgruppa har stor aktivitet og sportslig suksess.

En viktig del av håndballaktiviteten i BSK, er elitesatsingen, som er lagt til en egen enhet; BSK Håndball Elite. Denne gruppa har meget stor sportslig suksess, med allerede sikret NM gull for junior 2016 og eliteseriemedalje 2016/17 i sikte. De administrative og økonomiske rammene er godt sikret, med støtte fra både håndballgruppa og klubben sentralt. For kommende sesong er også velfungerende markedsgruppe, arrangementsgruppe og sportslig gruppe for elitesatsingen på plass.

Dessverre har det ikke blitt fremmet nok kandidater til et komplett styre i BSK Håndball Elite. Pt mangler gode kandidater til å fylle rollen som styreleder og styrerepresentant. Her er vi på utkikk etter egnede kandidater i alle aldre.
Vil DU være med å videreutvikle BSK Håndball Elite?
Har DU kompetansen og driven som skal til for å bidra til fortsatt sportslig suksess?
Eller kjenner du noen som innehar disse egenskapene?

Ta kontakt med undertegnede (nyvalgt leder av valgkomiteen i håndballgruppa i BSK), så setter jeg deg i kontakt med rette personer i BSK, BSK håndball eller BSK Håndball Elite.

 

Sportslig hilsen
Frode Stenvik

frode@stenvik.no