Fabian Sandven signerte 2-års kontrakt med Bækkelaget – Bækkelaget

Fabian Sandven signerte 2-års kontrakt med Bækkelaget

Den talentfulle bakspilleren fortsetter dermed karrieren for gultrøyene.

Fabian Sandven har allerede denne sesongen vist store kvaliteter i Grundigligaen. Den lettbente teknikeren har satt sitt preg på ligaen med ville finter og skarpe avslutninger. Nå er det klart at Sandven tar to nye år i klubben.

Fabian Sandven blir spennende å følge fremover

– Det var viktig for meg å spille for BSK de to neste sesongene, siden jeg har hatt bra utvikling i klubben. Videre ligger det nærme til, og flere av mine beste kamerater spiller i klubben.

Sandven legger ikke skjul på at målet er å bli utenlandsproff.

– Jeg signerer denne kontrakten fordi jeg tror «Proppen» har en plan for min utvikling. Jeg stoler på treneren min, og det er viktig når jeg velger lag. Flere har gått til utlandet via Bækkelaget, og det samme ønsker jeg.

Trener for Bækkelaget, Jan «Proppen» Karlsson. er fornøyd med at Sandven forlenger.

Jan «Proppen» Karlsson

– Vi er veldig glade for at en av de mest talentfulle bakspillerne i norsk håndball har valgt å forlenge med oss. Vi håper og tror kan utvikle seg enda mer de kommende sesongene.

«Proppen» mener Sandven gjør en fornuftig beslutning når han fortsetter.

– Det viser også at Fabian er trygg på at han kommer til å utvikle seg i Bækkelaget, og at Bækkelaget har et treningsmiljø og en treningskultur i laget som er rett for unge talenter.

Også daglig leder i Bækkelaget, Ina Brodahl, er fornøyd med at avtalen er på plass.

– Han er en av klubbens store talenter, og har vært fast på aldersbestemte lag i lang tid. Han har tatt store steg denne sesongen.

Totalpakke avgjorde

Fabian Sandven mener flere ulike faktorer var viktig for avgjørelsen, og at han gikk for totalpakken.

– Trenerteamet og det fysiske opplegget rundt BSK er mer profesjonelt enn det folk tror. «Proppen» kjenner alle til som en svært dyktig trener, og assistenttrener Jørgen Laug er flink til å jobbe og kommunisere med oss yngre spillere. Vi har en glimrende fysioterapaut i Nina Markussen, og et meget godt treningstilbud på Oslo Idrettssenter.

Videre skryter han av lagkameratene.

– Vi er en fin miks med spillere i alle aldre, hvor samtlige holder et høyt nivå. Jeg prøver å lære masse fra spillere med erfaring som Hauge og Patriksson, avslutter Sandven.

 

 

 

blbalkblbaa