En liten pause i serien betyr landslagsoppdrag – Bækkelaget

En liten pause i serien betyr landslagsoppdrag

Det har vært en hektisk periode for Bækkelaget Håndball Elite. Med fem kamper på 11 dager har gutta gjort seg fortjent til en liten pause. Det er likevel ikke alle som har mulighet til det. Noen av spillerne bruker tiden til å komme seg tilbake etter skade og andre er på landslagsoppdrag. Kristian Rammel er på samling i Danmark med rekruttgutta og får anledning til å tilbringe tid med de tidligere lagkompisene Kristian Sæverås (nå Malmø) og Kevin Gulliksen (nå Elverum).  I Danmark er også tidligere BSKere Christian O’Sullivan (nå Magdeburg) og Magnus Rød (nå Flensburg).

Kevin Gulliksen, Kristian Rammel og Kristian Sæverås

Fabian Sandven er på juniorsamling i Slovakia og har absolutt fått vist seg fram. Den elegante bakspilleren blir trukket fram som en av de som utpekte seg mest i kampene mot Slovakia og Romania, to kamper juniorgutta forøvrig vant

Selv tåler Sandven et tett kampprogram bedre enn de fleste og er god på å nullstille seg mellom hver kamp:

-«Det har vært et tøft kampprogram med seriespill, cup, Europacup og landslagssamlinger. Jeg synes vi har gjort en meget god innsats, selv om poengfangsten kanskje ikke har vært helt optimal. Med så mye reiser som vi har hatt, står det respekt av at vi er med og kjemper til døra hver kamp.
5 plass i serien så langt er godkjent. Nå er laget inni en litt roligere periode (velfortjent). Undertegnede derimot befinner seg på samling i Slovakia, der et nytt trenerteam er på plass. Det er spennende! Ellers så gleder jeg meg til å spille NM 20 i verdens fineste by, Bergen, førstkommende tirsdag.
Tilslutt vil jeg ønske Ina «dugnadskongen» Brodahl vår eminente daglige leder lykke til i Australia, som blir hennes nye hjemsted Du vil bli savnet! Howdy»

Veien videre blir ikke like travel for BSKgutta etter exit fra både europacup og NM, men det gir desto mer fokus på serie og sluttspill.

Kaptein Rammel har følgende å si om resten av sesongen:

-«Fokuset ligger nå naturligvis i serien og etterhvert sluttspillet. Det var kjipt å ryke ut av Europa, men vi fikk med oss en god dose erfaring. At vi røk ut av cupen var kun tilfeldigheter, og ikke noe vi har dvelet spesielt ved i etterkant. Nå kan vi fokusere fullt og helt på seriespillet, og på å få skadede spillere tilbake.»

Følg landslagene her: www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/landslag/