Bækkelaget løp Falk Horten i senk – Bækkelaget

Bækkelaget løp Falk Horten i senk

Med en strålende Nicolay Hauge tilbake fra skade satte Bækkelagsgutta stor fart fra start mot Falk Horten og med et sluttresultat på 30-19 kunne de trygt ta med seg to nye poeng hjem til Oslo.

Gutta fikk god støtte fra BSK supporterne som hadde lasset bilene sine full av både trommer og fløyter og skapte masse liv i hallen for å hjelpe gutta mot to nye poeng. BSK-gutta kunne derfor konsentrere seg om å spille god håndball. Og med hele 8 spillere på scoringslisten og en fantastisk Tovås som stengte buret bak, kan vi trygt si at de leverte!

Når kommentatorene på håndballtv benytter superlativer som «fabelaktig» og «vidunderlig» da Hauge satte en straffe så vitner det om en kamp som går BSK’s vei.

Og superlativene stoppet ikke der – en flott flyver fra Løvberg fikk kommentatorene til å bryte ut med: «Vidunderlig, fra passivt til fantastisk». Og vi mistenker at den flyveren nok var medvirkende til at Fredrik Løvberg ble kåret til Bækkelagets beste spiller i hallen.

Tormod Hauane sa det veldig enkelt da han ble intervjuet etter kamp: «Vi løper de i senk».

Nå ser vi fremover til bortekamp mot Fyllingen Bergen på søndag 12. november, før det endelig blir ny hjemmekamp i Bækkelagshallen onsdag 22. november kl 18.30.

Stem på din publikumsfavoritt HER